Pirati s Karibov, Gospodar prstanov....to je le vrh ledene gore filmov, v katerih je med glavnimi vlogami znašel tudi nadarjen Orlando Bloom. Nekaj pa verjetno niste vedeli: 38-letnik je namreč pravi ljubitelj bavarskih strojev; tako motornih koles kot tudi avtomobilov.

Njegova strast za motorna kolesa ni le nekaj, kar bi bila modna muha ali kotiček, kjer bi lahko svoj denar metal skozi okno. Dolgoletni ljubitelj BMW motornih koles ima v lasti in vozi številne BMW modele, vključno s starodobniki. Očitno je želel še nekaj bolj osebnega, zato je za svoj projekt personaliziranega motornega kolesa izbral BMW S 1000 R.

V Kaliforniji je spoznal tudi sedaj dobrega prijatelja  ”Woolieja” Woolawayja, vodjo Deus Ex Machina trgovine v kraju Venice. Odločila sta se, da bosta s skupnimi močmi ustvarila Oralndovo vizijo. Rezultat je edinstven štirivaljnik, na njegovo prvo testno vožnjo pa se je slavni igralec zapeljlal na snemanju posnetka z naslovom “4CYL”, ki si ga lahko ogledate v spodnjem posnetku.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code