Simon Motorsport, poprodajno podjetje, ki ima svoje prostore tudi v Dubaju, nam tokrat predstavlja svoj projektni avto, ki je po relativno neizstopajoči preobrazbi še zmeraj pravi 420 konjski strup.

BMW M3 prejšne generacije nedvomno še zmeraj spada pod najboljše športne Coupeje na svetu… le, da dandanes težko najdete takšnega, ki je ohranjen v povsem originalnem stanju. Tako, kot je danes ekstremno priljubljen F82 M4 redna stranka različnih poprodajnih podjetij, je bil v svojem času E92 M3 tisti, ki je prejel veliko pozornosti.

bmw-e92-m3-alphamale-performance (7)

Tokrat iz arabskega sveta prihaja mogočen M3 Coupe, ki s počrnjeno zunanjostjo ustvarja minimalističen izgled, na sebi pa nosi platišča nekoliko manj znanega podjetja z zanimivim imenom: AlphaMale Performance. AMP-55 19-palčna platišča v barvi “Candy Black” pa so seveda popolna izbira za vozilo, ovito v črnino.

bmw-e92-m3-alphamale-performance (8)

BMW E92 M3 kot zadnji svoje vrste uporablja atmosfersko polnjen 4,0-litrski osemvaljnik, ki proizvede 420 konjskih moči in 400 Nm maksimalnega navora. Motorna S65 enota ni bila priljubljena le pri bavarskih navdušencih, saj je na podelitvi najboljših motorjev v svoji kategoriji  zmagovala kar šest let zapored. Vas že kaj mika nakup takšnega lepotca?

 

Vir: BMWBlog.com

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code