LED glavne luči in zadnje luči so sedaj del serijske opreme, prisotne so manjše spremembe notranjosti, štirikolesni pogon pa lepo pospremi fenomenalne agregate. Tukaj je osvežitev privlačne serije 2!

Predstavljamo vam BMW serije 2 Coupe in Convertible, ki prideta v prodajo še letos spomladi. Med manjše zunanje olepšave spadajo tudi nekoliko širše tipične BMW ledvičke na sprednji maski, nova polna LED svetila, nova platišča velikosti med 16 in 18 palcev in spremenjena izgled zadnjih LED luči.

V notranjosti sta serija 2 Coupe in Convertible privzeli tipično armaturno ploščo z manjšo osvežitvijo instrumentalne plošče in posodobljenim 8,8-palčnim zaslonom občutljivim na dotik. Na najnovejšo različico je seveda nadgrajen tudi operacijski sistem informacijsko-zabavnega vmesnika iDrive.

bmw-2-series-facelift (10)

Kljub osvežitvi motorne enote ostajajo enake; bencinski motorji nudijo od 136 konjskih moči v 118i pa vse do 340 konjskih moči v M240i, pri dizelski motorjih pa se moč razteza od 150 konjskih moči v 118d pa vse do 224 konjskih moči v 225d.

Kupci lahko še vedno izbirajo med standardnim ročnim 6-stopenjskim menjalnikom ali opcijsko 8-stopenjsko avtomatiko, ki je na voljo v večini modelov. Poleg standardnega pogona na zadnji kolesni par je pri močnejših različicah dodatno na voljo tudi štirikolesni pogon xDrive.

Za cene osveženega modela serije 2 bo potrebno še nekoliko počakati, saj jih BMW uradno še ni razkril. Pričakovati pa je, da bo ostale podobne trenutnim cenam enakih modelov, torej med 29.900€ za model 218i ter 55.500 za M240i.

Prav tako nam je BMW tudi uradno razkril fotografije svojega prenovljenega M malčka; BMW M2.

Vse naštete spremembe si oglejte še v spodnji galeriji.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code