Čudovit Atlantis Blue odtenek velja za enega najlepših v ponudbi bavarskega BMW. Je preprosto odtenek, ki naredi viden prav vsak avtomobil, še posebej pa odličnega M3.

Najnovejša generacija modela M3 (F80) je bila odeta v to impresivno barvo in moramo priznati da je M3 dobil bolj športne linije in zloben pogled. Lastnik pa se je odločil, da si njegov čudoviti M3 poleg nove barve zasluži še kakšen dodatek oziroma nadgradnjo zato je vse skupaj začinil z nekaj poprodajnimi dodatki.

Kot je že na daleč razvidno je Atlantis Blue M3 obut v nova HRE P101 platišča velikosti 20 palcev. Na platiščih so nameščene “lepljive” Michelin PSS pnevmatike, ki pridejo na dirkališču še kako prav. Platišča pridejo še bolj do izraza zaradi spuščenega avtomobila za kar je poskrbelo vzmetenje KW Variant 3. Sinje modri športnik tako sedi resnično nizko kar poudari njegovo agresivnost in bistveno izboljša vozno dinamiko in obnašanje na cesti.

Atlantis-Blue-BMW-M4 (1)

Dodani so še poprodajni aerodinamični elementi; zadnji difuzor iz podjetja 3D Design in M Performance karbonski paket.

Pod pokrovom ostaja originalni 3,0-litrski vrstni šestvaljnik s 431 konjskimi močmi, ki s svojo močjo vsekakor izpolni potrebe voznika.

Čudovita modra barva in mnogi dodatki ceno avtomobila sicer dvignejo visoko v nebo in prav to nekateri lastniki želijo. Odličen vozniški avtomobil čudovitega izgleda in z vrhunsko vozno dinamiko. In verjamemo, da je lastnik tega primerka resnično zadovoljen s svojim končnim izdelkom.

Vir: Bmwblog

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code