Čeprav BMW M4 Cabrio ne dobi toliko pozornosti kot običajni M4 ali limuzinski M3, je sam po sebi še vedno zelo privlačen avtomobil, ki privlači poglede ne glede na to kam se z njim lastnik pripelje. Ta posebni primerek v Mineral Grey sivi barvi skupaj s Coral Red notranjostjo, EDC platišči in dodatki iz karbona, pa izgleda naravnost fantastično.

Čeprav vreme pri tem ‘fotošutingu’ ni ravno sedelovalo, nam fotogalerija še vedno razkriva vso globino enega najlepših Mineral Grey BMW M4 Cabrio. Opremljen je z množico karbonskih dodatkov, kompletom posebnih kovanih platišč, skupaj z znižanjem vozila pa obkljuka kar nekaj želja pravih navdušencev. Čeprav je po našem mnenju zračno vzmetenje ravno ni potrebno, vendar bo to zagotovo povšeči mnogim ljubiteljem znižanih vozil, sploh pa zračno vzmetenje omogoča popolnoma normalno višino avtomobila med vožnjo zatorej se ravno ne moremo pritoževati.

BMW M4 Cabrio poganja 3.0 litrski TwinPower turbobencinski motor, ki lahko najdemo tudi, tako v limuzinski M3, kot tudi v kupejevski M4 in proizvaja 430 konjskih moči in 560 Nm navora. To zadostuje za pospešek do stotice v vsega 4,1 sekunde seveda, če ga opremite s hitrim DKG menjalnikom. z elektronsko omejeno končno hitrostjo na 250 kilometrih na uro, pa je tudi dovolj hiter za večino voznikov.

Mineral Gray BMW M4 Convertible With EDC Wheels & Carbon Fiber

Točno ta primerek Mineral Grey M4 Cabrio ima dodan prednji karbonski podaljšek odbijača, stranske pragove, zadnji difuzor in okusen zadnji spojler. Največji vtis pa zagotovo pustijo EDC Classic kovana platišča v velikosti kar 20 palcev. Ta so namreč pobarvana v mat sivo barvo, ki se popolnoma sklada z ostalim avtomobilom. S tem, ko je celotni avtomobil odet v temne barve, naredijo rumene zavorne čeljusti zanimiv kontrast, celotni avtomobil pa nekoliko poživi in lepo zaključi notranjost v Coral rdeči barvi. Oglejte si detajlno fotogalerijo tega zanimivega BMW M4 Cabrio in povejte, ali bi na njemu karkoli spremenili?

 

Vir: EDC Wheels

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code