Se še spomnite ekstravagantnih predelav svetovno znanega podjetja "West Coast Customs" in oddaje "Pimp my ride"? MTV in Xzibit sta nas navduševala nad nenavadnimi idejami individualizacije že od leta 2004.

Gledanje po TV je bilo zanimivo, pa bi dejansko imeli takšno predelavo doma?

[sam id=”13″ codes=”true”]

Yousef Erakat, oziroma na YouTube bolje poznan pod imenom FouseyTube je znan po svojih karakterja in energije napolnjenih posnetkih. Z nekaj milijoni naročnikov kanala pa mu očitno ne gre slabo. Nedavno je v njegovi garaži pristala za ZDA precej eksotična in nekoliko nenavadna izbira: Gran Coupe štirica v obliki najmočnejšega bencinca 435i. Kot se za znano ameriško garažo spodobi, od West Coast Customs nobeno vozilo ne odpelje popolnoma preobraženo.

Od tukaj naprej imajo vsake oči svojega slikarja. Nekaj podobnega vojaški preobleki s folijo je še na meji dobrega okusa, tudi platišča in Armytrix izpušni sistem še delujejo v nekakšni harmoniji z bavarsko mojstrovino. Rdeče “neonke” podvozja pa so tista pika na i presežka predelave, s katerim BMW enostavno ni več uglajen športnik, ampak bolj “japonska rižota”. Oglejte si ga v spodnjem posnetku.

 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code