Posnetek prikazuje G12 podaljšano verzijo serije 7, ki jo testirajo na Nürburgring Nordschleife. Luksuzna lumuzina zastavlja nove standarde na področju luksuznega razreda, ne samo zaradi lahke konstrukcije, ampak tudi zaradi vozne dinamike in zmogljivosti. Sedmica je bila nazadnje opažena med testiranjem na terenu, ko se je nad spy fotografom znesel testni voznik, posnetek si lahko ogledate […]

Posnetek prikazuje G12 podaljšano verzijo serije 7, ki jo testirajo na Nürburgring Nordschleife. Luksuzna lumuzina zastavlja nove standarde na področju luksuznega razreda, ne samo zaradi lahke konstrukcije, ampak tudi zaradi vozne dinamike in zmogljivosti. Sedmica je bila nazadnje opažena med testiranjem na terenu, ko se je nad spy fotografom znesel testni voznik, posnetek si lahko ogledate TUKAJ. Načrtovana pa je tudi “extra-long” izvedba sedmice, ki bo na voljo nekoliko kasneje, kar pomeni, da bo serija 7 na voljo v treh verzijah.

Veliko elementov, ki bodo uporabljeni v novi seriji 7 je že uporabljenih na ostalih BMW modelih, nova serija 7 namerava izstopati s svojim premium izgledom, usnjeno 4 sedežno kabino s poudarkom na kvaliteti. Podobno kot Mercedes S-class bo dodan razširjen digitalni zaslon z najnovejšim BMW iDrive sistemom. Poznana tudi kot G11 bo serija 7 vsebovala 6-valjnik, V8 in V12 bencinske motorje in vrstni šestvaljnik za dizelsko enoto. Načrtovana je tudi električna hibridna različica.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code