Podivjani BMW M5 na Ringu pokaže, iz kakšnega testa je!

0
Ko BMW M5 pokaže česa je zmožen na izredno zahtevni in nevarni dirkaški stezi...

Posnetek je posnet znotraj potniške kabine, a ne pričakujte vožnje za podiranje hitrostnih rekordov. Kljub temu pa menimo, da se boste zabavali in se načudili voznim lastnostim te velike in razmeroma težke športne limuzine. Kaj lahko pričakujete od video posnetka? Hitra pospeševanja, še hitrejše zavoje in občasna nadzorovana drsenja skozi zavoje.

Novi BMW M5 iz 4,4-litrskega V8 TwinPower Turbo izvabi 600 konjskih moči in 750 Nm navora, kar zadošča za pospešek od 0 do 100 km/h v le 3,4 sekunde in najvišjo hitrost 305 km/h. Skoraj brutalna moč se skuša optimalno prenesti na asfalt preko pametnega štirikolesnega pogona M xDrive ter 8-stopenjskega samodejnega menjalnika.

Kljub štirikolesnemu pogonu novi M5 ostaja zabaven avtomobil za vožnjo, predvsem pa je hitrejši od predhodnika, BMW F10 M5, tako na ravnini kot v zavojih.

Seveda pa vse dobre lastnosti vozila zahtevajo svojo ceno, ki je v Sloveniji vsaj 158.200 evrov. Ne izgubljajmo več besed, uživajte v hitri vožnji novega BMW M5 po slovitem Nürburgringu.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code