BMW Magazine nam polepša prednovoletni čas s posnetkom BMW M2 in nekaj več akcije. Leto 2016 se bliža in z njim spomladi tudi začetek prodaje novega "baby M-a".

Kratek posnetek, ki je vseeno dovolj dolg, da nam požene kri po žilah. BMW Magazine predstavlja najmlajšega člana M družine, ki upodablja popolno razmerje uporabnosti v vsakdanjem življenju in dirkalnih zmogljivosti.

M2 je popolna izbira za tiste, ki v vožnji želijo uživati v polni meri. Bolj prestižna M3 limuzina in M4 Coupe sta proti malemu bratrancu bolj resna in uglajena, seveda pa sta tudi občutno dražja. Čeprav M2 uporablja kar nekaj delov, uporabljenih v M4 kot so zavore, nosilni elementi, diferencial, opcije menjalnika, pa se bo od slednjega tudi občutno razlikoval. Športno nastrojen šestvaljnik prostornine 3,0 litrov, ki je bil posodobljen na 370 konjskih moči in 465 Nm navora, s funkcijo “overboosta” pa se ta poveča na 500 Nm. Zaradi zmanjšanja teže po zaslugi delov iz aluminija tako stotico doseže v le 4,3 sekunde, pri čemer igra bistveno vlogo 7-stopenjski M DCT menjalnik, najvišja hitrost pa je omejena na 250 km/h.

 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code