Le kratek čas po uradni predstavitvi novega BMW X3 je BMW za javnost pripravil še eno novost, ki se nekako povezuje z novim modelom. Gre za zanimivo gorsko električno kolo!

Kolo je izdelalo podjetje Specialized, to omejeno izvedenko kolesa pa so poimenovali kot Turbo Levo FSR 6Fattie električno kolo.

Električno gorsko kolo ima 250W motor, ki pomaga pri samem poganjanju preko klasičnih pedal. Kolo ima nameščeni dve 28-palčni kolesi, avtomatsko prilagodljivo teleskopsko vzmetenje in ekstra kratko verigo za večjo agilnost pri terenski vožnji.

2018-BMW-X3-EBike (8)

Podjetje Specialized je integriralo pogonski modul kar v aluminijasto ohišje kolesa, ki je obarvano v novi ekskluzivni barvi Phytonic Blue, ki je bila razkrita prav z novim modelom BMW X3.

504Wh baterija uporablja praktičen mehanizem, ki lastniku omogoča preprost dostop in enostavno polnjenje, kar lahko izvajate preko običajnega kabla ali posebnega priključka za polnjenje preko 12V vtičnice v vašem osebnem vozilu. Prodaja bo stekla v mesecu avgustu, kolo pa bo na voljo v izbranih BMW prodajnih salonih in trgovcih podjetja Specialized, začetna cena pa bo 5200 evrov.

Če torej kupujete BMW X3 M40i je za potešitev adrenalinske potrebe nakup električnega gorskega kolesa prava odločitev.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code