Prav pomlad in jesen sta letna časa, ki sta najbolj primerna za brezstrešne vragolije z vozili in s takim čudovitim vozilom kot je ta primerek BMW M4 Cabrio je vse skupaj še bolj zabavno!

Mnogi lastniki se odločijo za nespremenjen zgled svojih športnih kabrioletov. Ta lastnik pa je svojega popestril – v dobrem pomenu besede!

Za začetek je na M4 Cabrio namestil konkavna platišča Vossen VPS-314T in s tem občutno olepšal izgled že tako prekrasnega vozila. Kot se spodobi so platišča v vpadljivi rdeči barvi kar neverjetno privlači celo poglede nezainteresiranih mimoidočih.

BMW-M4-Convertible-Vossen-VPS-314T-Wheels  (11)

Kot kupejevska različica BMW M4 Coupe tudi M4 Cabrio pod pokrovom nosi ponos bavarske znamke – motor z oznako M Power, ki moč pošilja na zadnji kolesni par. Gre seveda za že znani 3,0-litrski vrstni šestvaljni motor s tehnologijo TwinPower Turbo (dve turbo puhali), ki zagotavlja impresivno dovajanje moči in navora, za svetlobno hitro pretikanje med prestavami pa skrbi opcijski DCT (Dual Clutch Transmission – dvosklopčni menjalnik).

Motor proizvede 431 konjskih moči in 550 Nm navora, to pa zadošča, da se M4 Cabrio do 100 km/h izstreli v 4,4 sekunde. Najvišja, elektronsko omejena hitrost vozila znaša 250 km/h.

Športnik pred vami ima na sebi kot rečeno platišča Vossen VPS-314T, ki zares poskrbijo za opaznost vozila. Platišča so velikosti 20×8,5 spredaj in 20×10,5 zadaj. Rdeč odtenek opozarja, da gre za zares poseben in hiter avtomobil. Čudovite fotografije Mineral Gray M4 Cabrio z rdečimi platišči si oglejte v galeriji spodaj.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code