Očitno se predčasna razkritja ne dogajajo samo pri BMW-ju. Nekdo je tokrat zagodel tudi Volkswagnu.

Popolnoma nova, že osma generacija VW Golfa, naj bi svoj uradni debi doživela šele 24 oktobra, po spletu pa že krožijo nezaželjene fotografije končnega produkta. Čeprav Golf Mk8 ni ravno najbolje varovana skrivnost, saj smo ga že kar nekajkrat opazili z zelo malo kamuflaže oziroma celo brez, pa te zadnje fotografije vseeno ponujajo najboljši vpogled v dizajn te ‘ljudske’ kombilimuzine, ki za kos pogače tekmuje tudi z novim BMW serije 1 s prednjim pogonom.

Fotografije so objavili na Facebook strani češkega VW fan kluba, prikazujejo pa produkcijskega VW Golfa za leto 2020. Zunanje fotografije ponujajo prvi necenzuriran pogled na prednje žaromete, ki jih je do sedaj Volkswagen vedno nekoliko prikrival. Ravno zgornji LED trak v prednjih žarometih, ki je bil do sedaj vedno zakrit se lepo sklada s horizontalno črto na maski avtomobila in tako le še dodatno poudari širino novega golfa. Kateremu nivoju opreme pripada ta primerek zaenkrat ni znano, a prvi vtis zagotovo daje občutek vstopnega modela.

S strani novi Golf sploh ne izgleda tako drugačno od sedme generacije, edina opaznejša razlika je pozicija stranskih vzvratnih ogledal, ki so tokrat pomaknjena nekoliko nižje na vratih.

Če zunaj izgleda povsem osnoven in zelo podoben sedmi generaciji, pa je v notranjosti zgodba osme generacije povsem drugačna, saj voznikovo okolje izgleda izjemno moderno in tehnološko napredno. V kolikor gre res za vstopni model smo še bolj navdušeni, saj sploh ne izgleda ceneno in bo kot tak z lahkoto konkuriral tudi novi in tehnološko napredni seriji 1 iz Munchna. Čeprav neke velike revolucije v dizajnu ni nihče pričakoval, nas vseeno zanima, kaj vi menite o izgledu novega golfa?

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code