Modri barvni odtenki bavarskega podjetja so brez izjeme dosegali velike uspehe, trenutno pa sta v središču pozornosti predvsem Estoril Blue in Long Beach Blue barvi karoserije, ki poudarjata športne linije in izstopata v množici dolgočasnih prevoznih sredstev.

Najmočnejša bencinska štirica s 306 konji in 400 Nm navora je popoln primer, na katerem so lepo razvidne športne karakteristike in elegantna filozofija oblikovanja. Če nanjo dodamo še poprodajna platišča se štirica močno približa svojemu M bratu: BMW M4. Na veliko področjih projekt prikazuje, kako dobro je izpeljana platforma BMW serije 4, saj se kljub predelavam originalen izgled ne izgubi: 435i prejme Rieger sprednji podaljšek odbijača, M4 stranske pragove in zadnji spojler ter M Performance sprednje “splitterje” in še zmeraj prikazuje vse originalne lastnosti.

Estoril-Blue-BMW-435i (5)

Poleg novih platišč je F32 435i na spodnjih fotografijah prejel še AFE Intake, Evolution Racewerks izpušne cevi brez katalizatorja in JB4 paket za izboljšanje zmogljivosti. Za izboljšanje zvoka je bil izvzet tudi dušilec, Vertini RF1.1 platišča v kombinaciji z H&R Super Sport vzmetenjem pa so poskrbela za kozmetično izboljšanje. Oglejte si ga v spodnji galeriji.

 

 

Vir: BMWBlog.com

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code