Na spletnem forumu bimmerpost so zaokrožile nove slike prototipa modela M2 CS, kjer pa se je prvič znašla tudi popolnoma razkrita fotografija notranjosti.

Za avtomobil BMW M2, ki bo nosil oznako CS vsi upamo, da bo res nekaj posebnega. Začelo se je že dobro, ko smo izvedeli, da bo ta majhni bavarski športnik na zadnji kolesni par prenašal kar 445 konjskih moči, teža pa bo zahvaljujoč karbonski strehi zagotovo tudi nekaj kilogramov manjša. Odlična novica je tudi karbonsko keramični zavorni sistem, ki bo prvič na voljo na vstopnem modelu v svet najmočnejše črke na svetu.

Veselimo se tudi serijskih pnevmatik Michelin Pilot Sport Cup 2, ki bodo poskrbele tudi za dobršno mero oprijema, kar bo zagotovo še bolj izpostavilo odlično lego tega majhnega nemškega kupeja. No sedaj, pa smo po neštetih vohunskih fotografijah videli tudi notranjost in smo kar nekoliko razočarani. Od posebne različice smo enostavno pričakovali nekoliko več. Z izjemno volanskega obroča oblečenega v alkantaro, ter enakih športnih sedežev, kot jih najdemo v modelu M2 Competition ali celo M4 Competition izgleda skoraj identično običajni seriji 2 Coupe.

Drastičnih sprememb in polne kletke seveda nismo pričakovali, pa vendar bi lahko notranjost vsaj malo začinili, obenem pa ne moremo mimo zadnjega izpušnega lonca, katerega izgled daje občutek kot, da so ga dodali naknadno in precej nepremišljeno. No dobra novica je vsaj ta, da lahko na sliki vidimo ročico ročnega menjalnika kar pomeni, da so bile govorice o možni izbiri med ročnim in avtomatskim menjalnikom, resnične. Tudi to je nekaj, smo pa sto odstotno prepričani, da vsaj pri vožnji zagotovo ne bo razočaral. Se ga že kaj veselite?

Fotograf: bimmerpost

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code