Yas Marina Blue ja barva, ki jo na BMW M3 že dobro poznamo in vsekakor velja za eno najbolj priljubljenih barv na zadnji generaciji F80 M3. Ta primerek pa postavlja povsem nove standarde na področju barv.

Nismo prepričani, če je bil ta BMW M3 prebarvan ali le oblepljen s folijo, konec koncev pa to sploh ni važno. Bistvo je, da se Bavarcu neverjetno lepo poda barvni odtenek Riviera Blue, ki jo sicer uporablja znamka Porsche, in velja za eno najlepših odtenkov v ponudbi. Kljub temu da M3 ni 911 se mu barva lepo prileže in poudari visokozmogljivi značaj športne limuzine.

Poleg spremembe barve je BMW M3 prejel še nekaj drugih modifikacij, ki jih je opravilo podjetje TAG Motorsport. Lak je zaščiten z zaščitno folijo, ki da vozilu matiran videz in tako poskrbi za edinstven izgled. Avtomobil je opremljen tudi s številnimi BMW M Performance deli kot je karbonski difuzor, karbonski podaljšek spojlerja, karbonski zadnji spojler, karbonska vzvratna ogledala in črne ledvičke na nosu vozila.

bmw-f80-m3-riviera-blue (1)

Podjetje TAG je vozilo opremilo z elementi za boljši dotok zraka in izpušnim sistemom s kar 102 mm zaključki. K pribitku moži po nadgradnji je bilo potrebno posodobiti tudi zavorni sistem; najboljši je seveda karbonsko keramičen, za barvno ujemanje pa so čeljusti obarvane prav z barvo Riviera Blue. V osnovi BMW M3 sicer iz 3,0-litrskega vrstnega šestvaljnika na asfalt prenaša kar 431 konjskih moči in 550 Nm navora.

Za boljšo držo na cesti skrbi odlično vzmetenje KW, izgled pa poleg barve popestrijo velika platišča HRE v merah 20×10 spredaj in 20×12 zadaj. To je po našem mnenju eden najlepših BMW F80 M3 zadnjega časa. Se strinjate?

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code