Najmočnejša serija 4 Coupe je dobila nekaj posodobitev s pomočjo paketa, ki ga je med leti 2003 in 2006 na E46 trojkah predstavil BMW Individual. Izboljšano vzmetenje, nastavitve, ZHP menjalna ročica in posebne odmične gredi so pripomogle k povečanju moči in višjemu rdečemu nivoju na števcu.

BMW USA so sedaj oživili podobo in filozofijo E46 ZHP in se osredotočili na F82 M4 Coupe. Želja po unikatnem BMW 435i je ponovno rezultat odličnega sodelovanja osnovnih elementom in BMW M Performance delov. Posebna štirica pa bo na voljo le v 100 enotah, zato je veliko željnih kupcev že v fazi naročanja.

435i Coupe ZHP Edition

Novi BMW 435i ZHP Coupe Edition ni samo vozilo z izboljšanimi optiko in aerodinamiko, je tudi predvsem hitrejši in natančnejši. Te komponente zmogljivost vozila privedejo na raven, ki jo spoštujejo tudi najbolj podučeni ljubitelji, ki so seznanjeni z dirkalno dediščino bavarskega podjetja. BMW M Performance pa predstavljajo poseben, športen značaj za nadaljnje izboljšanje vozne dinamike in so rezultat strokovnega znanja. Deli so bili razvit tudi v tesnem sodelovanju z BMW M GmbH. Vsaka komponenta gre skozi intenzivni razvojnega in proizvodni proces. Glavne značilnosti BMW 435i ZhP Coupe Edition so M Peformance deli, M Sport paket, “Track Handling package” in diferencial z omejenim zdrsom (LSD). 

 

Vir: BMW

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code