Od 26-29 junija 2014 bo potekal Goodwood Festival of Speed. Na njem vsako leto izberejo temo festivala, letos so se odločili za temo “Addicted to Winning- The Unbeatable Champions of Motor Sport”. Ta vsakoletna prireditev je praznovanje legendarnih voznikov, društev in izdelovalcev avtomobilov iz celega sveta. Predstava letošnjega leta bo praznovala tudi stoletnico italjanskega proizvajalca […]

Od 26-29 junija 2014 bo potekal Goodwood Festival of Speed. Na njem vsako leto izberejo temo festivala, letos so se odločili za temo “Addicted to Winning- The Unbeatable Champions of Motor Sport”. Ta vsakoletna prireditev je praznovanje legendarnih voznikov, društev in izdelovalcev avtomobilov iz celega sveta.

Predstava letošnjega leta bo praznovala tudi stoletnico italjanskega proizvajalca Maserati. Nekaj najslavnejših tekmovalnih vozil bo prikazanih na Goodwood-u, vključno z 1928 Maseratijem Tipo 26B in MC12 GT racerjem.

Nekaj drugih vozil, vrednih omembe, ki bodo na letošnjem Goodwoodu so Honda NSX, novi BMW M4 cabrio, special edition BMW M5, Jaguar XFR-S Sportbrake in Volvo V60 Polestar.

BMW M5 posebne izdaje bo zaznamoval 30-letnico modela, toda podrobnosti so zaenkrat še skrite javnosti. Predvidevamo lahko, da bo imel posebno omejeno izdajo barve in veliko podrobnosi iz karbonskih vlaken, skupaj z zelo prestižno narejeno notranjostjo z usnjem.

Članek za predstavitev ob 30-letnici kliknite tukaj.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code