Na družbenih omrežjih naj bi na plan prišla fotografija prihajajoče posodobljene serije 3. Niz slik je prikazal sprednji del osvežene serije 3, skupaj z nekaj podrobnostmi o sprednjem odbijaču in novo zasnovo žarometov. Na podlagi teh slik se je umetnik upodabljanja lotil dela, da bi ustvaril nov nabor upodobitev.

Na sliki je prikazan sprednji del serije 3 LCI z novo zasnovo odbijača in preoblikovanimi žarometi. Notranja grafika je v nasprotju s trenutnim modelom obrnjena. V spodnjem delu žarometov je odstranjena tudi vdolbina. Zdi se, da se ledvična rešetka ni spremenila v velikosti, zato pričakujemo, da bomo videli podobno zasnovo kot na aktualnem modelu.

Slika prikazuje tudi model M340i z agresivnim in dinamičnim paketom M Sport. Ogledate si lahko novo interpretacijo spodnje sprednje maske z bolj izklesanimi oblikovalskimi znaki in večjimi odprtinami za dovod zraka.

Avto dobi tudi ogledala v slogu M, ki počasi prihajajo v večino modelov M Performance. Na M240i smo jih že srečali. Poleg prednjega bo zadnji del dobil tudi posodobitev z običajnimi prenovljenimi zadnjimi lučmi in zadnjim odbijačem.

Kot običajno bo tudi BMW serije 3 Facelift dobil posodobitve notranjosti. Obstaja veliko znakov, da bo serija 3 prejela ukrivljeni zaslon, ki ga poznata i4 in iX. Seveda pričakujemo tudi nekaj posodobitev notranjih stilskih možnosti, usnja ter ostale opreme.

Vir: @bmw43_

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code