BMW UK promovira M Performance dele za vozilo, katerega karakter prvotno ni zelo športen. Govorimo o BMW X5, za katerega je na voljo nekaj karbonskih dodatkov.

Tretja generacija X5 je z M Performance dodatki na voljo že od lanske pomladi, zato to ni nikakršen prikaz novosti. Nekateri deli na X5 v Space Grey barvi karoserije so: črne ledvičke in 21-palčna platišča, za katera se odloči marsikdo, prav tako precej dobro izgleda sprednji podaljšek odbijača iz karbonskih vlaken, stranice dobijo črne nalepke na pragovih, karbonske zadnje stranske obrobe, prtljažni spojler in difuzor. Še en lepotni dodatek so karbonski pokrovi stranskih ogledal, zaradi katerih dobri dve toni težko vozilo izgubi nekaj gramov…je tukaj karbon izključno modni dodatek? Verjetno.

Prihranjevanje na teži na SUV vozilih je kot dajanje dragih platišč na vozilo, ki je vredno toliko kot sama platišča. Brez pomena. Seveda pa nam M Performance oddelek ne ponuja le dragih modnih dodatkov, za nekoliko bolj resno predelavo je tukaj paket nadgradnje zmogljivosti za xDrive35i, zaradi katerega iz 3,0-litrskega šestvaljnika prihrumi 20 konjskih moči in 50 Nm navora več.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code