Današnje jutro se je za ruskega mogotca in lastnika dvanajstih luksuznih vozil pričelo zelo slabo. Ob šestih zjutraj po lokalnem času je v Moskvi zagorel objekt, v katerem je bilo parkiranih kar 12 zelo dragih avtomobilov, med njimi tudi Rolls-Royce Wraith. Prav tako so nesrečo končali Porsche Panamera, Boxster, Cayenne, Bentley Continental GT in Mercedes […]

Današnje jutro se je za ruskega mogotca in lastnika dvanajstih luksuznih vozil pričelo zelo slabo. Ob šestih zjutraj po lokalnem času je v Moskvi zagorel objekt, v katerem je bilo parkiranih kar 12 zelo dragih avtomobilov, med njimi tudi Rolls-Royce Wraith. Prav tako so nesrečo končali Porsche Panamera, Boxster, Cayenne, Bentley Continental GT in Mercedes razreda S in G.

goreci-avtomobili-rolls-royce (1)

Struktura garaže naj bi sprva zagorela, nato pa se je še vdala pod lastno težo in zgrmela na avtomobile. Gasilci so nemudoma prispeli in eventuelno je bil ogenj pogašen. Seveda jim ni uspelo pravočasno rešiti izjemnih lepotcev, ki so že postali žrtve ognjenih zubljev.

goreci-avtomobili-rolls-royce (2)

Del vozil je popolnoma pogorel, od njih je namreč ostala le kovinska struktura. Lokalni medij poroča, da je policija že sprožila raziskave glede dogodka, saj obstaja velika možnost da se je tukaj zgodilo kriminalno dejanje. Velikokrat gre tudi za kakšne zavarovalniške goljufije, lahko pa tudi da je šlo za kakšen osebni obračun. Kakorkoli, takšnih mojstrovin na štirih kolesih je škoda v vsakem primeru.

goreci-avtomobili-rolls-royce (5)

 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code