Japonska tuning hiša, Energy Motor Sport je očitno potrebovala nekaj mesecev, da je izpopolnila odlično idejo o agresivnejšem izgledu bavarskega hibrida. Tokrat nam predstavljajo Evo i8 LR Edition.

Pozornost zbujajoč EVO i8 je s svojim vesoljskim izgledom buril domišljijo nekaj tednov nazaj, tokrat pa isto podjetje, Energy Motor Sport predstavlja “beta” verzijo, LR Edition, ki še zmeraj predstavlja konkretno predelan BMW i8, narejen za Linky Racing – kitajsko podjetje.  Zdi se, da so japonske predelave vedno bolj drastične od evropskih ali ameriških, EVO i8 pa nedvomno predstavlja najbolj spremenjen izgled hibrida trenutno na svetu.

i8-energy-motor-sport (11)

Dodatne linije po celi karoseriji se pri LR Edition odlično skladajo z originalnimi deli, le zadnji del je še zmeraj za odtenek preveč “nakičen“. Karbonski odbijač je še prebavljiv, nenavadna pa so predvsem “krilca” nad zadnjimi lučmi, ki izgledajo kot nekakšne obrvi. Tako kot se za predelave spodobi ima i8 obuta tudi nova aluminijasta platišča, ki delujejo kontrastno s temno karoserijo.

 

Vir: BMWBlog.com

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code