Slišali smo, da BMW aktivno preizkuša močnejšo različico svojega najmanjšega športnika BMW M2. Žal zaenkrat ni podrobnih informacij o tem športniku, a nas s svojim agresivnim izgledom tolaži predelava iz Kitajske.

Za začetek bo močnejši BMW M2 hitrejši od standardne različice, saj bo lahko pod pokrovom nosi tudi 3,0-litrski TwinPower Turbo vrstni šestvaljni motor iz modelov M3/M4. Morda bo obdržal celo originalni motor z eno turbino, z zmanjšanjem teže ter dodanimi aerodinamičnimi dodatki pa bo postane še bolj športno naravnan in hitrejši na dirkališču. Mojstri v Münchnu zato s predstavitvijo močnejše različice M2 ne smejo odlašati, saj jih bodo sicer svetovni predelovalci vozil močno prehiteli. Na trgu je že precej izvedenk, ki so prišli po predelavi do fenomenalnih rezultatov.

MTC-Design-BMW-M2-Tuning (2)

Med zadnjimi se je modela M2 lotilo kitajsko podjetje Iz Honk Konga po imenu MTC Design. Slednji bavarskemu športniku niso dodajali moči, so pa zato nanj namestili zelo impresiven aerodinamičen paket dodatkov, ki izgleda senzacionalno in nase privlači poglede.

Spredaj je MTC Design namestil podaljšek spojlerja iz ogljikovih vlaken, ki daje malemu M2 dodaten jezen značaj. Ogljikova vlakna so prisotna tudi na pragovih vozila, proti zadku vozila pa se le-ta preko celotnega zadnjega odbijača zaključijo v difuzor. Na prtljažnih vratih vozila je lahko nameščen mali ali ogromen spojler, ki skrbi za izvrstno aerodinamiko in čudovit izgled.

Da je strup v majhnih flaškah ob pogledu na to zver še bolj drži!

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code