BMW je najnovejšemu filmu legendarne serije zagotovil celo floto bavarcev, ki so bili prisotni tudi na premieri v dunajski operi. Tomu Cruisu, Simonu Peggu in Rebecci Ferguson ter režiserju Christopherju McQuairreju, sta na rdeči preprogi kraljevala BMW M3 in novi BMW serije 7.

Po uspešnem sodelovanju leta 2011 pri filmu ”Misija nemogoče – Protokol duh” je BMW Group svoje avtomobile, motorna kolesa in tehnologijo že drugič ponudil produkcijski ekipi Paramount Pictures. ”Misija nemogoče – Odpadniška nacija” bo v kinematografih na sporedu od 6. avgusta 2015.

V najnovejšem akcijskem filmu agenta Ethana Hunta (Tom Cruise) in njegove ekipe Impossible Mission Force (IMF) so vozila BMW Group uporabljena v številnih scenah. Novi BMW serije 7 prikazuje stil in eleganco na ulicah Dunaja. Novi BMW M3 pa s svojo izjemno zmogljivostjo in značilnimi dirkaškimi geni skupaj z BMW S 1000 RR prikazuje dih jemajoče kaskaderske točke v Maroku. V filmu se pojavita tudi BMW xDrive40e in BMW serije 6 Cabrio.

”Lepo je videti izjemen rezultat našega vznemirljivega sodelovanja z ”Misijo nemogoče – Odpadniška nacija”’, pravi Ian Robertson, član upravnega odbora BMW AG, odgovoren za prodajo in marketing BMW. ‘‘Zaradi svoje dinamične zmogljivosti, tehnoloških inovacij in unikatnega sistema BMW ConnectedDrive so naši BMW modeli odlična vozila za Ethana Hunta in njegovo IMF ekipo.”

Film je režiral Christopher McQuarrie, scenarij je napisal Christopher McQuarrie, zgodbo pa Christopher McQuarrie in Drew Pearce. Film temelji na televizijski seriji, ki jo je ustvaril Bruce Geller. Film so producirali Tom Cruise, J.J. Abrams, Bryan Burk, David Elliosn, Dana Goldberg in Don Granger; izvršni producent je Jake Myers.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code