Prototip, ki smo ga že dolgo čakali, je končno tu - pozdravite novo generacijo BMW M4 Coupe!

Avtomobil je v tej fazi seveda še vedno precej močno zakamufliran, v fotografski objektiv pa so ga fotografi ujeli med raztovarjanjem s tovornjaka. Seveda je s kamuflažo najbolj zakrita njihova dobro varovana skrivnost – videz prednjih ledvičk, vseeno pa lahko že sedaj vidimo, kakšni bojo serijski LED žarometi in zadnje LED luči. Tisti z bolj pozornim očesom boste takoj opazili, da je prototip opremljen tudi s karbonsko-keramičnim zavornim sistemom, na kar dokazujejo rumene zavorne čeljusti.

Drugje lahko opazimo serijski tretma, ki vključuje širši ‘body kit’, širše odprtine za zajem zraka in zajetnejše stranske pragove. Videz zadaj zaključi okusen spojler in zadnji difuzor, ki lepo skriva klasične štiri izpušne cevi. Zahvaljujoč novemu S58 3.0 litrskem šestvaljniku, ki ga že poznamo iz modelov BMW X3M in X4M, bodo tako kot zvok, tudi zmogljivosti zagotovo fenomenalne.

Govorimo o 480 konjskih močeh pri klasični različici in kar 510 konjskih moči v različici Competition, kar bo skupaj z M xDrive štirikolesnim pogonom zagotovo poskrbelo za izjemne pospeške, ki se bodo nevarno približali trem sekundam do stotice. Tistim, ki nad dejstvom, da bo novi BMW M4 opremljen s štirikolesnim pogonom, že vihate nosove lahko povemo, da je direktor BMW M oddelka Markus Flasch, nedavno tega potrdil, da bo na voljo tudi različica z zadnjim pogonom in šest stopenjskim ročnim menjalnikom. Premiero pričakujemo proti koncu prihodnjega leta.

Vir: carscoopsFotograf: carscoops

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code