Na spletu so zaokrožile zanimive fotografije, ki razkrivajo tudi videz serije 5 brez M Sport paketa.

BMW je že tri leta nazaj na avtomobilskem salonu v Šanghaju razkril podaljšano različico serije 5, ki je sicer namenjena le kitajskemu trgu. Ta je kar 133 mm daljša od klasične serije 5, na voljo pa je bila že takrat s klasičnim, Luxury Line in M Sport paketom opreme, kar se verjetno ne bo spremenilo. Na spletni strani Autohome, so se pojavile fotografije  serije 5 s podaljšano medosno razdaljo, ki potrjuje videz modela po prenovi.

Za razliko od fotografij, ki smo jih že videli, pa lahko na teh fotografijah vidimo tudi videz serije 5 z drugimi paketi opreme, ne le s športnim M Sport, poleg tega pa lahko vidimo tudi širok nabor različnih platišč, prednjih ledvičk in prednjih žarometov. Če že govorimo o podaljšani različici je vredno omeniti velikost avtomobila, ki v tem primeru meri kar 5.106 mm v dolžino, medosna razdalja pa znaša 3.105 mm. Ostale mere ostajajo nespremenjene, podobno pa velja tudi za opcijsko opremo.

Na voljo je tako tudi t.i. Sky Lounge panoramska streha, pa hlajeni sedeži, električno nastavljivi individualni zadnji sedeži ter infozabavni paket za zadnje potnike. Kar se tiče motorizacije trenutno Kitajci omenjajo le različico 530Le, ki jo poganja hibridni pogonski sklop s štirivaljnim bencinskim agregatom ter majhnim električnim motorjem. Morda še najbolj kontroverzno je dejstvo, da bo podaljšana različica serije 5 proizvedena v BMW Brilliance tovarni na Kitajskem, pričakujemo pa jo lahko že v prihajajočih mesecih.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code