Youtube uporabnik Yasid je z nekaj domišljije upodobil BMW i8 na tematiko Blade Runnerja. Posnetek traja sicer skoraj šestdeset minut, zanimiv posnetek pa se splača ogledati. Prične se s popolnoma navadnim BMW i8, ki gre nato skozi spremembe, ki ga  naredijo takšnega, da bi lahko nastopal v naslednjem Blade Runner 2 filmu. Nadaljevanje prvotnega filma […]

Youtube uporabnik Yasid je z nekaj domišljije upodobil BMW i8 na tematiko Blade Runnerja. Posnetek traja sicer skoraj šestdeset minut, zanimiv posnetek pa se splača ogledati. Prične se s popolnoma navadnim BMW i8, ki gre nato skozi spremembe, ki ga  naredijo takšnega, da bi lahko nastopal v naslednjem Blade Runner 2 filmu.

bmw-i8

Nadaljevanje prvotnega filma iz leta 1982 bi se lahko zgodilo, saj je bil Harrison Ford povabljen k ponovnemu sodelovanju za nov film, ki naj bi ga režirala Ridley Scott in Hampton Fancher. Če nadaljevanje bo izpeljano, bo verjetno temeljilo na prvotnem romanu z naslovom “Do Androids Dream of Electric Sheep?”, ki je izšlel leta 1968, avtorja Phillipa K. Dicka.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code