Običajno lastniki serije 7 za svoj prestižni avtomobil izbirajo platišča iz originalne BMW ponudbe. Drugi pa svojega lepotca obujejo v nekaj drugega, nekaj posebnega.

Ta črna serija 7 ima nadeta platišča Forgiato Quattresimo , ki jih običajno vidimo na norih “low rajderjih” in velikih ameriških SUV vozilih. BMW serija 7 s takimi platišči pa je zato še toliko bolj poseben, saj so platišča veliko nasprotje prestiža in elegance, ki sta glavni lastnosti sedmice.

forgiato-quattresimo-bmw-7series (3)

Platišča Quattresimo so izdelana iz izredno lahkega letalskega aluminija, lahko pa so izdelana v različnih oblikovnih različicah, od konkavnih do konveksnih ter mnoge druge izvedenke. Mogoča so obsežna prilagajanja in personalizacija platišč med katere spada barva; karbon, brušen aluminij ali kot v tem primeru črna z zlatim robom, kar se lepo poda k zlati obrobi ledvičk.

Ta sedmica ne izgleda niti približno tako elegantna ali športna kot bi bila različica z Alpina ali M Sport paketom, a če je glavna cilj pridobivanje pozornosti je izbira platišč Quattresimos prava odločitev. Pa zlate obrobe, je to po vašem mnenju prava izbira?

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code