BMW M2 CS je vse bližje uradni predstavitvi, ki se bo najverjetneje odvila v Los Angelesu ali Detroitu. Bližje kot smo razkritju, več vemo o prihajajočem malem športnem kupeju, ki bo spet navduševal množic. Sedaj imamo potrjene določene govorice ter nove informacije o M2 CS.

Kot pričakovano bo za izjemno oskrbo z močjo skrbel agregat iz večjega M predstavnika; BMW M4. Gre za 3,0-litrski vrstni šestvaljni z oznako S55, pri katerem bo moč zmanjšana na okrog 400 konjskih moči in 500 Nm navora (originalno pri M4 431 KM in 550 Nm navora). Moč bo tako povečana za vsaj 30 konjskih moči v primerjavi s običajnim BMW M2. Z bliskovitim DCT samodejnim menjalnikom bo pospešek do stotice okrog 4,0 sekunde.

bmw-m2-cs-render (3)

Kaj pa ročni menjalnik? Na naše veliko začudenje in srečo naj bi po novih podatkih BMW vseeno ponudil tudi ročni 6-stopenjski menjalnik.

Nove pa bodo tudi barve in sicer bodo kupci BMW M2 CS lahko izbirali med naslednjimi odtenki:

  • Sunset Orange (nov),
  • Hockenheim Silver (nov),
  • Alpine White,
  • Black Saphire,
  • Long Beach Blue.

Uradno razkritje in z njim podrobnejše fotografije ter informacije pričakujemo novembra na dogodku v Los Angelesu ali januarja v Detroitu. Proizvodnja naj bi stekla marca 2018.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code