BMW M4 GTS se je izkazal za izjemno zaželjenega in naj bi bil že razprodan, je BMW sedaj predstavil njegovo alternativo? BMW nam ponuja predogled modela, imenovanega M4 CS.

Vendar se ne veselite prehitro. BMW M4 CS bo konec letošnje pomladi na voljo le v Španiji. Medtem ko je GTS na voljo v 700 enotah, bo GS različic iz proizvodnega traku zapeljalo le 60.

“To je bolj civilizirana verzija ekskluzivnega GTS-a, po zahvali svoje vsestranskosti ter prisotnosti zadnjih sedežev pa se približa tudi standardnemu M4 Coupe,” na kratko obrazloži bavarsko podjetje. Nekoliko začinjen M4 predstavlja izbiro za vse, ki potrebujejo nekaj več od standarda, vendar ob enem potrebujejo vozilo, bolj prijazno vsakodnevnim opravkom.

BMW M4 GTS - 728 (9)
BMW M4 GTS

Poleg zadnjih sedežev bo M4 CS v primerjavi z M4 izgubil osemdeset kilogramov in pridobil 69 konjskih moči. 3.0-litrski šestvaljnik bo tako iz sebe iztisnil okroglih 500 KM. Zaradi več konj po pokrovom motorja se bo dvignila tudi najvišja hitrost, ki bo znašala 280 km/h. CS bo prejel tudi nekaj lepotnih sprememb – zunanjost iz CFRP vključno z zadnjim spojlerjem, obuta bo imel 20-palčna platišča, ki jih že uporablja GTS, ter unikatne sprednje športne sedeže.

bmw-m4-cs

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code