Kdo bi si mislil, da je BMW G11 serije 7 na cestah že toliko časa, da jo kmalu čaka že posodobitev. Spremembe bodo majhne a opazne.

Ravnokar je bil na cesti prvič opažen prototip prenovljenga BMW serije 7 G11, ki nam ponuja prvi vpogled v spremembe, ki se bodo zgodile na avtomobilu. Že takoj lahko opazimo, da se bo velikost ledvičk povečala, a vseeno upamo, da ne bodo tolikšne kot na BMW X7. Poleg večjih ledvičk bomo spredaj našli še nove žaromete, zadnje luči pa bodo ravno tako nove. Zanimiva je tudi odsotnost t.i. palice za hokej, ki je sedaj krasila stran vozila in zagotovo ni bila vsem po godu.

Še največje odkritje najdemo znotraj. Prvič lahko v seriji 7 vidimo popolnoma digitalne merilnike, ki so vzeti direktno iz koncepta BMW serije 8. Morda niso  za vsakogar vendar zagotovo predstavljajo korak naprej, saj omogočajo mnogo več funkcij, personalizacije in prikaz več informacij v različnih menijih, glede na izbran način vožnje.

BMWBLOG-7-series-facelift-spied (1)

Budna očesa foruma bimmerpost so opazila tudi povečano število gumbov v spodnji vrsti na volanu, koleščke pa so zamenjali t.i. joystick gumbi, ki bi lahko delovali na dotik in sicer na podoben način kot v avtomobilih znamke Range Rover ali Tesla. Opazili so tudi povečano število prednjih kamer za avtonomno vožnjo, kar lahko pomeni, da bo BMW serije 7 še lažje in boljše vozil brez posredovanja voznika, kar se za model M760Li ki je na slikah tudi spodobi. Skratka o novem videzu še težko razpravljamo, kaj pa menite o izgledu in funkcionalnosti novih digitalnih merilnikov? Če opazite še kakšno razliko nam jo prosim sporočite spodaj v komentarjih.

BMWBLOG-7-series-facelift-spied (9)

Fotograf: bimmerpost.com

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code