Na prvi pogled takšna notranjost spominja na Vilner oblikovanje, vendar tokrat Bolgarsko podjetje ni zadolženo za nenavadno prešite sedeže in obloge v potniški kabini.

Lastnik v celoti preoblikovanega BMW M6, ki se je pojavil na Essen Motor Show 2014 je ekipa Prior Design. Prior Design je v svojo ponudbo dodal PD6XX paket sicer že pred nekaj meseci, fotografije si lahko ogledate TUKAJ.

PD6XX paket je sestavljen predvsem iz aerodinamičnih delov zunanjosti, narejenih iz unikatne Fiberglass-Duraflex mešanice. Rezultat mešanja materialov omogoča popolnoma gladko površino,dobro fleksibilnost, združeno z visoko stabilnostjo in ponuja lažji in cenovno bolj ugoden nanost barve v primerjavi s karbonskimi deli. Na predstavljenem M6 so uporabljeni različni deli, kot je npr.: prednji odbijač z zračnimi režami, zadnji odbijač, stranski pragovi, popolnoma novi prednji blatniki in spojler zadaj.

Še bolj od zunanjosti je zanimiva notranjost, ki ima predvsem zelo nenavadne sedeže. Prešito dvobarvno usnje ni nekaj vsakdanjega,  končni rezultat in celoten izgled pa izžareva luksuznost in edinstvenost.

Vir: Autoevolution

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code