Prior Design ekipa, ki je znana po ekscentrični obdelavah zunanjosti vseh prestižnih znamk, se tokrat loti manj superšportnega, vendar vseeno vrednega predelave: BMW serije 2.

Bolj pogosto se bodo Prior Designeve opcije znašle na kakšem bolj dinamičnem Bavarcu kot sta M3 in M4 ali maneken družine M6, tokrat pa se je nemško poprodajno podjetje odločilo za majhen bavarski Coupe, ki si zasluži estetsko nadgradnjo – imenovali so ga PD2XX. Kot je že razvidno iz fotografij ima dvojka razširjene blatnike, nov zadnji in sprednji odbijač ter stranske pragove.

prior design serija2 (2)

Vsi deli so narejeni iz Fiberglass-Duraflexa in ne iz karbonskih vlaken kot je dandanes navada, za cel aerodinamični paket boste odšteli 6.120,00 €, deli pa so na voljo tudi posamezno. Sprednji in zadnji odbijač staneta vsako po 890 €, za stranske pragove boste odšteli 590 €, zadnji difuzor stane 790 €, razširjeni blatniki pa so najdražji za 1.090,00 €. Čeprav je BMW M2 trenutno v centru pozornosti, pa tudi navadna dvojka ni za odpis. Privlačno lepotico v mineral Grey barvi si oglejte v spodnji galeriji.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code