M Performance izpušni sistem naredi zvok BMWja M3 še privlačnejši, ta primerek pa je odet še v čudovito Imola Red II barvo, ki kar bode v oči. Vpadljiva barva in glasen izpušni sistem sta kot nalašč za športnega M3. Prisluhnite harmoniji zvokov tega lepotca!

Kljub temu, da je barvni odtenek Imola Red II med Individual barvami za M3 na voljo že dve leti je slednja še vedno zelo privlačna in ni izgubila na svoji vpadljivosti.

Lastnik rdečega bavarskega “Ferrarija” je za svojega žrebca dobro skrbel in ga redno posodabljal. Po prenovi modela je svojega M3 opremil s prenovljenimi zadnjimi LED lučmi in skoraj vsemi drugimi prenovljenimi komponentami. Le nekaj manjših detajlov manjka, da bi bil “stari” M3 povsem identičen prenovljenemu. Razviden je tudi naknadno nameščen zadnji difuzor, ki ga v času nakupa vozila v sklopu M Performance dodatne opreme še ni bilo mogoče naročiti. V notranjosti so bili naknadno nameščeni črni sedeži z rdečimi šivi, M Performance športni volanski obroč odet v alkantaro in nekaj drugih detajlov, ki naredi notranjost ekskluzivno kljub manjkajočemu faceliftu.

Seveda rdečega dirkača še vedno poganja osnovna a odlična motorna enota; 3,0-litrski vrstni šestvaljnik s 431 konjskimi močmi in 550 Nm navora.

Kako lepo BMW F80 M3 v Individual Imola Red II barvnem odtenku (2500 evrov) izgleda in kako lepo po zaslugi M Performance izpušnega sistema hrumi lahko vidite in slišite v spodnje posnetku.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code