Mnogi moški mislijo, da jih bo zanimiv avtomobil napravil bolj privlačne za nasprotni spol. Resnica je običajno daleč od tega, saj za takšnimi vozili "skačejo" le najstniki, ki s svojimi pametnimi telefoni navdušeni občudujejo avtomobil.

Kljub temu, se je japonski predelovalec Garage Eve.ryn odločil svoje privlačne izdelke promovirati s pomočjo gospodičen. Med drugim so dekleta delala družbo tudi futuristično naravnanemu BMW i8.

bmw-Garage-Eve-ryn (65)

Ta BMW i8 je bil deležen obsežnih modifikacij, ki se pričnejo spredaj s povsem prilagojenim sprednjim odbijačem s pretiranimi dodatki, ki najverjetneje služijo predvsem za dober izgled in pri boljši aerodinamiki ne igrajo bistvene vloge. Sprememba so seveda tudi veliko večja platišča z nizkopresečnimi pnevmatikami, na boku lahko opazimo poudarjene stranske pragove, razširjeni pa so tudi sprednji ter zadnji blatniki. Zadek krasi in nekoliko popestri večji spojler.

Foto modeli so si z veseljem ogledali tudi BMW M6 kabriolet, rdečo serijo 5 in zanimivo, oranžno serijo 3. Prav vsak posamičen avtomobil predelovalca je zanimiv na svoj način. Lastniku je zagotovljeno obračanje glav, saj so ti primerki zelo posebni, izstopajoči in povsem edinstveni.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code