Predstavitev produkcijske izvedenke modela se bliža, do takrat pa lahko pričakujem nekaj takega kot so spodnji ''renderji''.

Vse več govoric pravi, da naj bi bil M8 Gran Cpupe, ki je bil pred nekaj dnevi predstavljen na ženevskem salonu dejansko zelo blizu produkcijske izvedenke. To pomeni, da lahko manj idealizirano izvedenko pričakujemo kaj kmalu tudi na naših cestah. Avtomobil, ki naj bi v ponudbi znamke BMW predstavljal vrhunec športnosti in elegance obenem, je težko pričakovan med vsemi navdušenci znamke BMW, saj bo le-ta serijo 8 obudil od mrtvihProdukcijsko različico smo sicer že videli v začetku letošnjega leta. Zaradi oznake 850i v slednjem pričakujemo 4,4-litrski V8 bencinski motor z dvema turbinskima polnilnikoma, moč ki jo skriva pod pokrovom pa dopolnjuje tudi ostro in agresivno oblikovana karoserija. Sicer pa bo na voljo kar zajeten nabor motorjev, ki bodo zadovoljili prav vsakega voznika.

BMWBLOG-M8- gran-coupe Concept  (1)

Spodaj si lahko ogledate, kako bi lahko produkcijska izvedenka izgledala v različnih barvah. Menimo, da so se s temi ”renderji” močno približali in da lahko nekaj podobnega zagotovo pričakujemo relativno kmalu. Vsekakor pa vemo, da nas BMW ne bo razočaral, saj so serijo 8 pripravljali kar nekaj časa. Kateri je pa vam najbolj všeč?

Fotograf: Paul Braceq BMW

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code