Od samega začetka, ko je BMW naznanil prihod majhnega električnega avtomobila i3, se je vse skupaj odvijalo kot po maslu. Samo en mesec po začetku prodaje pa se v ZDA že pojavljajo prve težave. I3 je dobil toliko pohval in dobrih kritik, da bi bilo čudno, če se ne bi slej ko prej kaj zgodilo. Problem […]

Od samega začetka, ko je BMW naznanil prihod majhnega električnega avtomobila i3, se je vse skupaj odvijalo kot po maslu. Samo en mesec po začetku prodaje pa se v ZDA že pojavljajo prve težave. I3 je dobil toliko pohval in dobrih kritik, da bi bilo čudno, če se ne bi slej ko prej kaj zgodilo.

i3_cel

Problem je nastal pri opozorilu, da je nekaj narobe z motorjem, brez kakršnega koli racionalnega razloga. Napaka je sicer omejena samo na posebno izdajo i3- REx (range extended version) in samo pri ameriških enotah.

Lastnik, ki se mu je to zgodilo, je naredil edino stvar, ki jo lahko in svoj i3 odpeljal nazaj k prodajalcu. Serviserji so opozorilno lučko sicer deaktivirali, vendar razloga za sprožitev niso odkrili. Znano ni tudi, ali je napaka omejena samo na eno vozilo, ali je lahko to morda lahko preplah za vpoklic vozil.

 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code