BMW Abu Dhabi je svetu ponovno pokazal, da ne velja zastonj za najbolj ekskluzivnega in odbitega BMW trgovca na svetu.

Stvaritve BMW Abu Dhabi so vedno izjemno zanimive. Niso nujno najbolj vpadljive in kričeče, temveč raje obdržijo vsaj približno OEM videz, recept pa se skozi leta ni preveč spremenil. Človek se lahko skoraj vpraša, če ni vse te avtomobile kupila ista oseba. Kot večina njihovih projektov, ima tudi ta BMW F90 M5 Competition določene dele nemške tuning hiše AC Schnitzer. Najopaznejši je zagotovo zadnji spojler, ki ga nikakor ne boste mogli spregledati.

Glavna novica pa je seveda Austin Yellow barva, ki je postala znana z modeli M3 in M4, ta avtomobil pa naj bi bil prvi BMW F90 M5 Competition v tej barvi na svetu. Zagotovo izstopa. Poizkusite ga na bližnjem vzhodu parkirati poleg belega Mercedes Benz razreda S in ljudje bodo videli, da ste kupili nekaj posebnega. Začuda ostali karbonski dodatki na avtomobilu od stranskih pragov, dodatkov na prednjem odbijaču in karbonskega zadnjega difuzorja, niso stvaritev prej omenjene tuning hiše, temveč so kar originalni deli linije M Performance.

Dodelave pa se še ne končajo tukaj, saj je avtomobil opremljen tudi s športnim izpušnim sistemom podjetja Akrapovič s karbonskimi zaključki izpušnih cevi in setom izjemno privlačnih platišč, ki se lepo podajo k celotnemu videzu vozila. Torej kaj pravite, preveč ali ravno prav?

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code