Najmočnejši ter najbolj športno naravnan BMW je ta mesec po 803 narejenih primerkih zapustil proizvodne trakove. Namesto načrtovanih 730 je bilo izdelanih kar 73 primerkov več, vendar je slednje rezerve od sedaj naprej le še 72. Prvi BMW M4 GTS je žal že ugledal svoj bridki konec.

Po slikah različnih Instagram računov sodeč je bil en primerek izmed 803 že uničen. Le-ta naj bi bil opažen v Nemčiji, vsekakor pa ne zgleda prav dobro.

Poročila o nezgodi med seboj niso enotna zato ne vemo točno kaj se je je dogajalo s tem Frozen Dark Grey Metallic M4 GTS. Nekateri pravijo, da je bil avtomobil opažen na Nürburgringu kjer je v eni od zaščitnih ograj tudi dočakal svoj konec. Spet drugi namigujejo, da je bil glede na blato na vozilu avtomobil udeležen v poplavi. V vsakem primeru je avtomobil utrpel zelo hude in predvsem z popravilo drage poškodbe. Ga bo lastnik skušal rešiti pred uničenjem?

bmw-m4-gts-totaled-crash (2)

BMW M4 GTS je bil zadnje čase obsežno prisoten v različnih medijih. Po nič kaj bleščečem testu revije MotorTrend ga je obsežno testiral in negativno ocenil tudi Jeremy Clarkson, voditelj oddaje “The Grand Tour”. V eni izmed epizod sta se med seboj pomerila BMW M4 GTS in Porsche 911 GT3 RS, dva prava dirkaška športnika. A Jeremy Clarkson kljub športni naravnanosti M4 GTS nad vozilom ni bil preveč navdušen.

Sprva se je pritoževal nad kvaliteto vožnje, nato je pograjal glasnost v potniški kabini, pomanjkanje praktičnosti, prav tako pa mu gre v nos tudi nov sistem vbrizga vode v valje. Običajno se voznikom M4 GTS odkupi z briljantno vozno izkušnjo, a Clarksona ne prepriča niti ta.

bmw-m4-gts-totaled-crash (1)

Kljub pozitivnim in negativnim kritikam ostaja BMW M4 GTS pravi biser BMW M ponudbe. S časom bo verjetno postal še bolj zaželen in priljubljen dirkaški avtomobil. Le upamo lahko, da je ta primerek prvi in zadnji, ki je končal v takšnem stanju.

 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code