Na odprtem transportnem tovornjaku je bila opažena nova, prihajajoča generacija serije 4 v izvedenki Cabrio, ki bo na ceste zapeljala leta 2020.

Novi BMW serije 4 s kodnim imenom G22 bo uradno predstavljen v začetku leta 2020, s seboj pa prinaša zanimivo novost – mehko, zložljivo streho. S tem bo pridobil bolj svobodno oblikovalsko linijo, istočasno pa bo velik prihranek pri teži vozila. Nova serija 4 bo v letu 2020 sprva na voljo kot kupe G22 in kot brezstrešni kabriolet G23. BMW serije 4 Gran Coupe bo na voljo leta 2021.

Zunanji izgled je zaenkrat še skrbno varovana skrivnost, zagotovo vemo le za mehko streho. Najverjetneje se bodo oblikovalci močno zgledovali po čudoviti seriji 8, ki premore široko in nizko zasnovo ter privlačne linije.

Tudi zadek je zaenkrat še preveč zakrit s kamuflažo, ki onemogoča dober vpogled v oblikovanje zadnjih LED svetil. A trenutno oblikovanje izgleda prepričljivo in daje upanje, da bo nova serija 4 čudovit avtomobil. Avtomobil bo kot rečeno lažji zaradi platnene strehe, avtomobil pa bo na voljo s štirivaljnimi in šestvaljnimi agregati.

Prav tako pričakujemo vse novosti, ki jih bo prejela prihajajoča serija 3 G20:

  • nova serija 4 bo lažja za okrog 55 kilogramov
  • razporeditev teže v razmerju 50:50
  • 430i bo uporabljal 2,0-litrski turbo štirivaljnik z 260 konjskimi močmi in 400 Nm navora
  • 15 odstotkov več povratnega odziva na volanskem obroču
  • M Sport paket vključuje: 1 cm nižje podvozje, trše vzmetenje, širše pnevmatike, elektronsko nadzorovan zaklep diferenciala, večje zavore M Sport

Po govoricah sodeč bo torej nova serija 4 občutno boljša od trenutne generacije. Se je že veselite?

Vir: carscoops

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code