Najboljši fantje svoje stroke so zbrali skupne moči in izdelali poseben projekt za enega največjih tuning dogodkov na svetu.

Njihova izvedba BMW F82 M4 je brez dvoma zelo mamljiva, vendar ni primerna za vsakdanjo vožnjo. Zakaj ne? Prvi razlog je varnostna kletka, ki je zahtevala odstranitev zadnjih sedežev.

Še en problem pri vsakdanji uporabi bi predstavljali prednji sedeži. Udobni in elegantni M športni sedeži so bili zamenjani s Sabelt GT600, ki so izdelani popolnoma iz karbonskih vlaken skupaj s 6-točkovnimi varnostnimi pasovi. To dovoljuje nekolikšno zmanjšanje teže, iz karbona je tudi Vorsteiner GTS prednji odbijač in zadnji difuzor, Vorsteinerjeva pa so tudi 19-palčna platišča.

Kaj pa zmogljivost? S55 motor je dobil JB4 Beta “chip tuning” skupaj z Gintani izpušnimi cevmi in BMW filtri. Brez zavornega sistema seveda ne bi šlo, zato so tukaj na pomoč priskočile Brembo GT 380 mm zavore, za bolj natančne specifikacije pa bo potrebno počakati na prihodnji teden, s pričetkom SEMA Showa četrtega novembra 2014.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code