Nesreča je nastala na eni najlepših in najboljših cest na svetu - Transfagarasan v Romuniji, kamor je lastnik s prijatelji prišel, da bi užival, zaradi banalnosti pa dobil precej zahtevno 'reševalno akcijo' njegove serije 7.

Na spletu smo zasledili videoposnetek, kjer poteka prava ‘reševalna akcija’ razbite serije 7 prejšnje generacije in to kar s traktorjem, saj zaradi razgibanega terena avtovleka nikakor ni mogla do avtomobila.

BMWBLOG-nesreča-serija7 (5)

Ta je utrpel kar precejšnjo škodo, ki bi jo glede na to, da se je nesreča zgodila na eni najboljših cest na svetu, na prvi pogled z lahkoto pripisali prehitri vožnji voznika, vendar je samo nesrečo bojda povzročilo to, da je voznik med kratkim postankom pozabil zategniti ročno zavoro, nakar se je avto začel premikati in zgrmel po klancu navzdol. No rezultat tega lahko vidimo v spodnjem videoposnetku.

Edina pozitivna stvar je ta, da v nesreči ni bil nihče poškodovan, lahko pa si le mislite, da lastniku vseeno ni bilo lahko gledati, kako njegov avtomobil s traktorjem vlečejo po skalah do ceste, kjer se je sam še nedolgo nazaj peljal.

Vir: Autoblog

1 komentar

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code