Ljubitelji ročnega menjalnika si lahko oddahnejo, saj so fotografi v fotografski objektiv ujeli prototip z ročnim menjalnikom, prvič pa lahko vidimo tudi standardne sedeže za model M3.

Seveda to ni nič novega, saj je Markus Flasch, direktor BMW M oddelka že večkrat potrdil, da bo poleg avtomatskega menjalnika na voljo tudi ročni menjalnik. Morda bolj pomembna je prva fotografija običajnih sedežev v modelu M3, saj smo v preteklosti videli zgolj, sicer odlične, školjkaste sedeže, ki bodo po vsej verjetnosti na voljo opcijsko. Na pogled izgledajo sedeži precej podobno športnim sedežim v običajni seriji 3, z nekoliko bolj izrazitimi oporami za ramena, ter nekoliko drugačnim sediščem.

Poleg sedežev in ročnega menjalnika, lahko v notranjosti vidimo še M športni volan s kontrastnimi šivi in dvema M tipkama, ki sta trenutno še zakamuflirani v sivo barvo, ter varnostne pasove s šivi v M barvah. Razen tega, je notranjost skoraj identična tisti v ostalih različicah serije 3.

Poleg notranjosti lahko vidimo še zadnje zunanje fotografije prototipa BMW M3, ki pa razkrivajo mnogo manj. Kontroverznih prednjih ledvičk še vedno ni na spregled, na podlagi skrivnih fotografij, ki so na splet ušle po nesreči in drugih zanesljivih informacij, pa bodo ledvičke s koncepta 4 definitivno uporabljene tudi na modelu BMW M3. Vidimo lahko tudi tipične štiri izpušne cevi, ter širše boke in agresivnejše odbijače.

Ne pozabimo, da bo prihodnjo generacijo poganjal odlični S58 3.0 litrski šestvaljnik, ki bo s pomočjo dveh turbin v različicah Competition tako kot v modelih BMW X3 M in X4 M proizvajal do 510 konjskih moči. Prvič bo na voljo tudi štirikolesni pogon, ki pa bo spojen izključno z avtomatskim menjalnikom, saj bo le različica z zadnjim pogonom omogočala opcijo ročnega menjalnika.

Fotograf: Carscoops

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code