BMW je pred kratkim na svoji spletni strani objavil serijo slik novih BMW X3 M in BMW X4 M, oblečenih v kamuflažno folijo, ki pa so jo računalniški mojstri na spletnem BMW forumu bimmerpost spretno umaknili.

BMW je s svojimi uradni ‘teaserji’ prišel precej blizu, da bi predčasno razkril prvi pravi M različici novega BMW X3 in BMW X4, vseeno pa so za stopnjevanje napetosti pustili nekaj kamuflaže. No morda pa se jim ta igra ni splačala, saj so jih grafični mojstri na spletnem forumu bimmerpost očitno prehiteli in kar računalniško razkrili videz BMW F97 X3 M in BMW F98 X4 M v najbolj značilnih barvah. Za vas ne vem ampak nam izgledata brutalno. Oba modela že s standardnim M Sport paketom izgledata naravnost odlično, tukaj pa so oblikovalci dodali tisto piko na i, za športni izgled in pravo prezenco.

Ravno ta dva modela bosta prvič v zgodovini nosila slavno M značko, kar glede na uspeh modelov X6 M in X5 M veliko kupcev že nestrpno pričakuje. Oba bo poganjal enak 3.0 litrski twin turbo bencinski šestvaljnik, kot ga bomo lahko našli v prihajajoči novi generaciji BMW G80 M3 in BMW G82 M4, razvil pa bo okoli 500 konjskih moči. Skupaj s štirikolesnim pogonom xDrive bo to pomenilo bliskovite pospeške, saj že različici M40i poskrbita za skok do stotice v vsega 4,8 sekunde, pravi M različici pa bi se lahko spustili pod mejo štirih sekund. Na kaj več podatkov še počakajmo uradne podatke s strani BMW do tedaj pa nam povejte ali vam je videz obeh avtomobilov všeč ali ste upali na kaj več?

Fotograf: bimmerpost.com

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code