Tukaj je, predčasno razkriti BMW M2 Competition!

Novi BMW M2 Competition, avtomobil, ki spreminja pravila igre. BMW M2 je že od prihoda na trg oklican za najboljši BMW M avtomobil, s prihodom različice Competition pa gre vse še za eno stopničko višje. BMW M2 Competition združuje zmogljivost, agilnost in natančnost, dodaja pa še bolj agresivne sprednje zračne reže, ki poudarjajo njegovo izredno zmogljivost.

3,0-litrski vrstni šestvaljnik z dvema turbinama po novem premore 410 konjskih moči in tako postavlja nove standarde visoke zmogljivosti. Je to novi najboljši M vseh časov?

5 NAJ dejstev:

  • Optimiziran Bi-Turbo motor za maksimalno izhodno moč,
  • izhodna moč 410 konjskih moči (302 kW),
  • največji navor 550Nm,
  • od 0 do 100 km/h v 4,2 sekunde z M DCT,
  • motor se vrti vse do 7,600 vrtl./min.

BMW M2 Competition je najmanjši predstavnik M družine, ki je povsem nabit z adrenalinom. Večje zračne reže in potemnjene ledvičke na nosu, impresiven sprednji pokrov motorja, karakteristična kupejevska silhueta in mišičast zadek so le nekatere lastnosti, ki dajejo vedeti, da je M2 strup v mali “flaški”. Črna vzvratna ogledala, 19-palčna platišča, dinamičen M difuzor in štirje izpušni zaključki pa poskrbijo za tisto piko na “i” pri samem izgledu.

Po novem agregat BMW M2 Competition premore kar dve turbini, kar predstavlja izredno zmogljivost na nivoju večjih BMW M predstavnikov. Izboljšana je odzivnost motorja, izpopolnjen je zvok, ki je prilagodljiv s pritiskom na stikalo, vozilu primeren pa je tudi nov hladilni sistem, ki zagotavlja brezskrbno dinamično vožnjo brez pregretja. Poskrbljeno je tudi za odlično lego na cesti v zavojih, kjer v ospredje pride novo še boljše vzmetenje.

BMWBLOG - LEAKED - BMW M2 Competition (3)

Notranjost je osredotočena na voznika, uporabljeni elementi pa poudarjajo karakter vozila. M usnjen volanski obroč je na najvišji možni ravni, vžig motorja se sedaj izvede preko rdeče obarvanega gumba, vozne nastavitve pa se lahko shrani na tipkah M1 in M2. S hitrim M DCT menjalnikom sodelujeta prestavni ročici za volanskim obročem, ki ju voznik brez usmiljenja udarja iz M Sport usnjenega sedeža. Usnjeni črni sedeži z osvetljenim napisom M2 niso le odločnega izgleda, ampak skrbijo tudi za perfektno oporo.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code