BMW je presenetil z razkritjem novega BMW X3 dva dni pred uradno predstavitvijo. Novi X3 je bil razkrit v francoski avtomobilistični reviji in na uradni spletni strani BMW Hong Kong.

Na fotografijah lahko vidimo tudi najmočnejšo M Performance različico X3 M40i. Kot lahko razberemo iz fotografij bo X3 na voljo s paketi xLine, M Sport in Luxury Line. Na sprednji maski lahko vidimo velike “trodimenzionalne” ledvičke, ožja sprednja svetila, ki se ne stikajo z ledvičkami in svetlobno telo, ki ni več tipično okroglo, pač pa ima zaobljene robove. “Nos” vozila je nekoliko višji kot pri trenutni generaciji X3, nižje spuščajoč odbijač pa je prilagojen za še bolj agresiven izgled. Zadnji del vozila uporablja LED luči v tehnologiji 3D, počasneje spuščajoča streha vozila pa spominja na kupejevsko izvedenko SUV vozila.

leaked-bmw-x3-m40i (15)

BMW X3 s paketom M Sport na sebi nosi tipične M aerodinamične dodatke skupaj z modro obarvanimi zavornimi čeljustmi in povsem novimi platišči. Nova je tudi barva zunanjosti in sicer je za X3 M40i in paket M Sport ekskluzivno na voljo odtenek Pythonic Blue.

V notranjosti je vozilo velik korak pred trenutno generacijo. V kabini je nameščen samostoječ LCD občutljiv na dotik, uporabljeni so kvalitetnejši materiali in same obrobe. Paketa opreme xLine in Luxury bolj poudarjata eleganco nove serije X3, M Sport paket pa s seboj prinaša še M Sport volanski obroč, BMW Individual okraske, aluminijaste okrasne letve in M logotipe.

Najvišje uvrščen bo model X3 M40i, ki bo vozniku preko 3,0-litrskega vrstnega šestvaljnika ponujal 360 konjskih moči in 500 Nm navora. Moč se bo seveda prenašala preko odličnega osemstopenjskega samodejnega menjalnika. Pospešek do 100 km/h bo znašal 4,8 sekunde, najvišja hitrost pa bo omejena na 250 km/h. BMW bo v ponudbo vklučil še motorne različice X3 xDrive20d, xDrive30d, xDrive20i and xDrive30i.

Vabljeni tudi k ogledu čudovitega videoposnetka o novem BMW X4 M40i – TUKAJ!

Vir: BMWBLOG

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code