Novi BMW S1000RR bo na ceste zapeljal šele naslednje leto, zahvaljujoč notranjemu 'izdajalcu' pa vam že sedaj lahko izdamo večino podrobnosti o modelu.

Seveda vsi tej podatki niso uradno potrjeni izgleda pa, da je notranji sodelavec, ki je zelo blizu temu projektu internetu namerno razkril detajle novega 2019 BMW S1000RR. Izgleda sicer le kot hiter izpis iz nekakšne brošure, vključuje pa vse specifikacije, standardno in dodatno opremo ter sliko prihajajočega motocikla.

BMW S1000RR je bil že v sedanji različici prava pošast in eden najhitrejših motociklov na svetu, sedaj pa bo zahvaljujoč manjši masi in večji moči pogonskega agregata, še hitrejši. 999 kubičnih centimetrov velik pogonski agregat bo po novem proizvajal kar 207 konjskih moči pri 13.500 obratih na minuto in 113 Nm navora pri 11.000 obratih na minuto. S polnim tankom goriva in vsemi tekočinami bo tehtal le 197 kilogramov, oziroma 193,5 kilogramov z opcijskim M paketom, ki vključuje ogromno karbona in ostalih dodatkov, ki jih lahko razberete iz priložene fotografije.

Celotna zgodba bo tako ali tako znana v roku enega tedna, saj bo BMW naslednji torek v Milanu predstavil kar šest novih motociklov, med katerimi bo zagotovo tudi novi BMW S1000RR.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code