Fotografi so prihodnjo generacijo BMW M3 med testiranji v svoje objektive ujeli že velikokrat, sedaj pa je nekdo objavil fotografije popolnoma razkritega zadka tega avtomobila.

Fotografija je bila sicer objavljena na družabnem omrežju Facebook, razkriva pa zadek avtomobila, ki naj bi bil BMW M3 naslednje generacije. Čeprav ni še nič uradno potrjeno, avtomobil vseeno izgleda mnogo bolj agresivno kot M340i. Kot lahko vidimo, je avtomobil opremljen s črnimi stranskimi pragovi, ki se navidezno nadaljujejo tudi na zadnji odbijač, tam pa se nahaja tudi najbolj kontroverzen del razkritega avtomobila – difuzor v barvi karoserije.

Ravno ta difuzor po našem mnenju prav nič ne pristoji sicer agresivnemu in zanimivemu zadku avtomobila, ki ima obenem tudi klasične štiri izpušne cevi, nameščene bolj proti sredini avtomobila. Če pogledamo še nekoliko bolje, lahko opazimo razširjene blatnike, ki so značilni za M modele in zadnji lip spojler, ki stilsko zelo lepo pristoji zadku avtomobila.

BMW je vseeno presenetljivo tiho glede tega izjemno pomembnega modela, a še vedno sedaj že vemo, da ga bo poganjal enak 3.0 litrski bencinski motor z dvema turbinama, kot ga lahko najdemo v nedavno predstavljenim BMW X3/X4 M. V competition različicah tako razvija impresivnih 510  konjskih moči, kar je celo več od BMW M4 GTS prejšnje generacije. Avtomobil bo ravno tako opremljen s štirikolesnim pogonom, ki bo zelo podoben tistemu v modelu M5 in tako omogočal tudi način vožnje, kjer bo moč pošiljal le na zadnji kolesni par.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code