BMW M4 je avtomobil, ki ga poprodajna podjetja naravnost obožujejo!

Od uradne predstavitve modela se je na medmrežju pojavilo ogromno različnih predelav novega M4. Nekateri se osredotočajo zgolj na vizualne spremembe, spet drugi na izboljšave zmogljivosti. Veliko je podjetij, ki za ta, potenciala polni avtomobil, pripravijo in namestijo svoje izpušne sisteme. Tokrat je to naredilo podjetje Armytrix, ki prodaja svoje izdelke za uspešnejše in bolj priljubljene avtomobile po celem svetu.

Nameščeni izpušni sistem T304 je narejen iz nerjavečega jekla, ki že tako impresivno M4 podkrepi z izboljšano zmogljivostjo in zvokom. Učinkovit in neoviran pretok izpušnih plinov namreč zagotavlja več konjskih moči in razpoložljivega navora. Globlje in glasnejše rjovenje preglasi celo rezgetanje vseh 431 žrebcev kljub pomoči nekaj dodatnih, ki jih novi izpuh doprinese.

bmw_m4_armytrix_exhaust [sam id=”15″ codes=”true”]

Zanimiva novost, ki so se je inženirji pri Armytrix domislili, je upravljanje regulacijskih ventilov preko mobilne aplikacije. S tem so postali prvi na svetu, ki so vgrajene gumbe in daljince zamenjali za mobilni telefon. S pomočjo aplikacije lahko izbiramo med tremi stopnjami glasnosti, ki so prikazane s tremi različnimi barvami. Zelena – ventili so odprti, rdeča – ventili so zaprti in oranžna – ventili se avtomatsko odprejo pri 3500 obratov na minuto. Preko mobilnega telefona lahko spremljamo še druge informacije, npr. hitrost, obrati motorja, temperatura olja, vode in zraka, pritisk olja idr. Aplikacija, ki so jo v ta namen naredili, je na voljo za prenos za uporabnike mobilnega operacijskega sistema iOS, kmalu pa bo na voljo tudi za uporabnike sistema Android.

Paket nadgradnje vsebuje komplet izpušnih cevi, izpeljanih iz motorja, izpušni lonec, zaključke izpušne cevi in daljinec za upravljanje sistema. Dodatno so na voljo okrasni zaključki cevi v titanium modrem ali kromirano srebrnem odtenku.

Da pa ne bomo dolgovezili, vas vabimo k ogledu obljubljenega rjovenja BMW M4 izpod rok podjetja Armytrix.[sam id=”13″ codes=”true”]

[sam id=”13″ codes=”true”]

[sam id=”13″ codes=”true”]

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code