Rolls-Royce Dawn je ročno sestavljen štirisedežni prestižni kabriolet, ki je bil sprva predstavljen dve leti nazaj na frankfurtskem avto salonu.

Rečite kar hočete, a Rolls-Royce Dawn je brez dvoma eden izmed najbolj prestižnih kabrioletov na svetu, ne glede na to, v kakšno barvo karoserije oziroma notranjosti je odet. Omenjeni primerek je predstavljen v Rolls-Royce Abu Dhabi avtosalonu. Dvobarvna karoserija združuje turkizno modro in udarno srebrno barvo, platnena streha je v sivi barvi, najdemo pa tudi srebrne črte na boku vozila.

BMWBLOG-rr-dawn-turquoise-abudhabi- (10)

Večina barve je seveda turkizno modre, sicer pa se ta Rolls-Royce Dawn ponaša z 21-palčnimi 10-krakimi alumunijastimi platišči z prav tako modro sredico. Prav nobena skrivnost ni, da je Rolls-Royce že vrsto let zaporedoma poizkuša z različnimi odtenki svetlo modre barve, jim je to končno uspelo? Če vam je že zunanjost všeč, vam bo po vsej verjetnosti tudi notranjost, ki je v Arctic beli barvi. Predstavlja odličen kontrast na sedežih, vratnih tapetah, armaturni plošči in osrednji konzoli. Turkizno modro usnje najdemo na naslonjalu za roko, zgornjem delu armaturne plošče ter na volanskem obroču. Če v notranjost vključimo še temnejši les in nekaj usnja v temnejših barvah, verjamemo, da bi imeli zanimivo vozilo s štirimi barvnimi kombinacijami!

 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code