Ultra-luksuzno podjetje kot je Rolls Royce z veseljem pokaže, da njihov namen ni slediti ostalim znamkam. S svojim nenavadnim prikazom Wraitha izpostavi korelacijo visoke mode in esktremnega prestiža.

Rolls-Royce ekipa se rada poigra z idejami in redno predstavi kakšen “special edition” model. Tokrat se je britansko luksuzno podjetje odločilo za še eno omejeno izdajo njihovega Wraitha imenovano: “Inspired by Fashion edition”. 

Wraith je bil predstavljen na Pratt Institute v New Yorku – eni najboljših oblikovalskih šol v državi. Ima belo zunanjost, ki jo dopolnjujejo barvni poudarki, izbrani po željah kupca: na izbiro so zelena, rdeča, ali vijolična. Poudarki se uporabljajo tudi v notranjosti, kjer je kabina oblečena v belo in črno usnje, z unikatnim volanom in uro, lesenimi vložki, katerih namestitev traja kar devet dni in posebnim vezenjem. Inspired by Fashion Edition nam prikaže, v kolikšni meri se podjetje potrudi, da zadovolji še najbolj zahtevne stranke. Občutek za detajle in izjemno kvaliteto uporabljenega materiala si lahko ogledate v spodnji galeriji.

Vir: Rolls-Royce

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code